2e editie Wijnverkoop met degustatie tvv Ons Parochiehuis

Ons Parochiehuis in Peizegem is een begrip : het kloppend hart van het sociaal leven in Peizegem door vele eetfestijnen, quiz-avonden, familiefeesten en diverse activiteiten van lokale verenigingen die er plaatsvinden in de infrastructuur die uitsluitend op vrijwilligers draait .

Ruim 10 lokale verengingen, zoals onder meer Femma, Music Time, KWB en MVT, hebben er hun vaste stek om te vergaderen en te repeteren terwijl er steeds meer mensen ook hun weg er vinden voor privéfeesten. Voor het onderhoud en opfrissen van de infrastructuur zijn er echter bijkomende financiële middelen nodig.

Vorig jaar vond de eerste geslaagde editie plaats van de wijndegustatie/verkoop in het najaar en deze zomer was er met het WK voetbal de Red Devils Palace. Met veel helpende handen, minstens 25 vrijwilligersuit alle verenigingen van Peizegem, stonden we paraat om er een groot feest van te maken, en ook centen te verzamelen voor de renovatie van lokalen, inrichting en materiaal.

Dankzij de opbrengst van de eerste editie werd het brandalarmsysteem vernieuwd en is er alvast WIFI in de lokalen beschikbaar.

De wijnactie werkgroep (Fons De Potter, Patrick Segers, Marleen Van Herp, Berten Van Herp en Kris Larivière) in samenwerking met Great Wine Only uit St Amands organiseren de 2e editie van de verkoop en degustatie avond van 30 heerlijke wijnen. Op vrijdag 18 oktober tussen 19 en 23u kan je aan 5 EUR per persoon deze heerlijke wijnen komen proeven, en erna bestellen. Tot 11 november kan het bestelformulier (dat samen met de flyer in de Peizegemse straten werd gebust) in de brievenbus van Ons Parochiehuis gestopt worden, online is bestellen mogelijk via wijnactie.parochiehuispeizegem.be . Na betaling is de bestelling definitief, afhaling is mogelijk op vrijdag 29 en zaterdag 30 november alsook zondag 1 december 2024 in Ons Parochiehuis Peizegem tussen 10 en 12u.

De opbrengst wordt integraal gebruikt om de nodige werken te financieren. Dank voor steun om zo de toekomst van Ons Parochiehuis voor de vele lokale verenigingen en activiteiten te garanderen.

Overleven doen we dank zij de inzet van talloze vrijwilligers. Het klusteam, de poetsploeg, de facturatie, de boekhouding, het beheer van de materialen… Zonder deze vele helpende handen geen parochiezaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait